Snygga skor är pricken över i

Vårda dina kläder
Vårda dina kläder
september 20, 2017
Praktiska och flärdfulla underkläder
Praktiska och flärdfulla underkläder
september 20, 2017
Visa alla

Snygga skor är pricken över i

Snygga skor är pricken över i

Det är av stor vikt vilka slags skor du har på fötterna. Oavsett hur välklädd du är upptill så kan smutsiga och trasiga skor svärta ner hela looken. Satsa på att ha ett bra basutbud av skor som du kan bära vid olika tillfällen så som sneakers, pumps, stövlar och finare kängor.

Sneakers är bekväma och snygga och går att kombinera till kostym, klänning och jeans. Svarta klassiska pumps är ett självklart val till fest och jobbsammanhang och kan även med fördel kombineras med blåjeans och vit t-shirt. Stövlar sydda av bra läder är användbara året runt liksom ett par finare kängor med lägre klack.

Frossa i sommarskor

Till vår och sommar kommer ett större utbud av skor som visar mer hud. Ett par klassiska ballerinaskor är bekvämt och ett sött val till klänning, jeans och kostymbyxor.

Det ger också en mer feminin stil till den mer maskulina kostymen. Sandaler med eller utan klack ger en riktig sommarkänsla och fötterna får vara i fokus. För att göra sommarskorna rättvisa så glöm inte bort att ge fötter och tår en välbehövd pedikyr!

 

Comments are closed.