Praktiska och flärdfulla underkläder

Snygga skor är pricken över i
Snygga skor är pricken över i
september 20, 2017
Skjortan ger en maskulin look
september 20, 2017
Visa alla

Praktiska och flärdfulla underkläder

Praktiska och flärdfulla underkläder

Många kvinnor glömmer att investera i funktionella och vackra underkläder. De tänker på de yttre plaggen som andra ser men glömmer bort vad de bär undertill. Det är lika viktigt är det att investera i kvalitativa underkläder som i en bra basgarderob. Inventera dina byrålådor och släng bort det som är för litet, för stort, urtvättat och obekvämt. Gå till en välsorterad underklädesbutik och be om hjälp att finna rätt bh-storlek och köp det du behöver. Med rätt underkläder kan du få en bättre hållning och passform. 

Praktiska och flärdfulla underkläder

Att välja rätt BH

För ett par år sedan gjorde ett stort underklädesföretag en undersökning på hur väl kvinnor visste vilken bh-kupa de bar. Det visade sig att cirka sjuttio procent av kvinnorna hade fel storlek. De hade med andra ord ingen aning vilken slags kupa eller omkrets dem skulle ha. Vårt tips är därför att du ska mäta din omkrets och få hjälp med rätt kupstorlek i en specialiserad underklädesbutik. Det finns ett stort urval av olika sorters bh:ar, fundera därför på vilka slags underkläder du behöver.

Vadderade och släta kupor

Det finns ett stort urval av push up- och vadderade bh:ar på marknaden. En vadderad bh är ett bra val om du önskar få ett lyft eller ha en mer markerad urringning. Välj en slät kupa utan mönster eller spets om du inte vill att det ska synas genom tröjan eller blusen. Beige underkläder är ett bra val om du bär mycket vita kläder då det inte blir lika tydliga konturer som med övriga färger.

Axelbandslös bh frigör axlarna

Ska du bära en skjorta med off shoulders eller en halterneckklänning så rekommenderas en axelbandslös bh. Ett tips är att inte välja en för liten bh för att man tror att den ska sitta uppe bättre. Resultatet blir det motsatta. Välj och prova ut ett lämpligt märke och modell i lugn och ro i butiken. Lämna man och barn hemma och fokusera på dig och dina behov. Satsa gärna på axelbandslösa bh:ar som har en mjuk silikonkant längs med knäppningen. Det gör att bh:n sitter uppe bättre.

Sömlösa trosor ger bättre passform

Om du har mycket tighta jeans eller figurnära klänningar i garderoben är det värt att satsa på trosor som är sydda utan sömmar. Det gör att de inte har en kant som skär in eller lämnar märken. Välj inte heller för små trosor och tänk på att underkläder i bomull krymper någon procent så köp hellre en storlek större än vad du vanligtvis har. Välj trosmodeller efter tycke och smak. Det finns alltifrån hipster, tanga, brief, boxer, string och brazilian.

Comments are closed.